Kringloopvondsten #3 (+ leuk nieuws!)

Een bezoek aan de kringloopwinkel vind ik altijd een feestje. Je baant je een weg door de berg met oude spullen en verlaat de winkel meestal met mooie vondsten. Deze week ging ik weer. Hier zie je wat ik er vond.

Ik ging naar huis met drie theepotten, twee mat bruine kopjes, een zilveren kandelaar, een klein (sieraden?) doosje en een groenachtige vaas. Meer dan ik nodig had, maar ik word zo blij van dit soort mooie, verantwoorde (want tweedehands) spullen dus ik kon het niet laten liggen.

En daarom heb ik leuk nieuws: ik ben een winkeltje begonnen!
Vanaf nu kun je mijn vondsten kopen via Winkeltje van Yvette. Iets originelers kwam er vandaag niet uit, maar eigenlijk is iets simpels ook wel lekker. Op deze Instagram pagina vind je eclectic, vintage en duurzame spullen voor weinig.

Volg jij mij al? Wat is jouw mooiste kringloopvondst?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s