Kringloopvondsten #2

Een bezoek aan de kringloopwinkel vind ik altijd een feestje. Je baant een weg door de berg met oude spullen en verlaat de winkel meestal met mooie vondsten. Dit weekend ging ik weer. Lees hier wat ik er vond.

Ik bezocht deze kringloopwinkel. Het voordeel van toen ik nog in Rotterdam woonde, is dat deze toen op een steenworp afstand lag. Je gaat hier gegarandeerd met iets moois weg en ik denk dat het komt door de invloed van allerlei culturen.

Zo werd ik verliefd op dit prachtige kussen. De kleuren en details trokken direct mijn aandacht en voor €5 ik kon hem niet laten liggen.

Toen ik eenmaal bij de kassa stond om het kussen af te rekenen, wist ik dat ik nog niet klaar was. In deze winkel is meer moois te vinden dan alleen dit kussen. Daarom besloot ik nog even terug de winkel in te lopen, waarna mijn oog viel op dit bijzondere doosje.

In eerste instantie was het de gedetailleerde beschildering die ik mooi vond, maar toen ik het opende kwam het toffe kaartspel tevoorschijn. Hoe leuk is dit? Het doet me denken aan een ‘peaky blinders meets gipsy’-stijl en ik vind het geweldig. Voor €3 nam ik deze mee.

Als laatst kocht ik deze bloempot. Wel tweedehands, maar niet in de kringloop. Op 5 minuten lopen van de kringloop vind je dit leuke winkeltje. Je vindt er tweedehands meubels, planten, potten en meer. Sinds kort kun je er ook koffiedrinken en lunchen. Aanrader! Daarom was deze bloempot voor €10 iets duurder dan de rest.

Benieuwd wat ik eerder al vond? Klik dan hier.

Wat is jouw mooiste kringloopvondst?

Follow:

Laat hier je reactie achter

Volgen