My weekend(s) in pictures

In het kader van ‘even voorstellen’ lijkt het mij leuk om wat foto’s uit mijn weekend(en) met je te delen.

Ik kijk iedere avond uit naar mijn ontbijt. In het weekend nog iets meer. Zaterdagochtend maakte ik warme havermout met amandelmelk, appel, kaneel en rozijnen.

Die zaterdag werd ons lang verwachte bed geleverd! Mijn studenten bed kon eindelijk de deur uit. Het dekbedovertrek is velvet en dus ontzettend zacht. Mijn nieuwe favoriete plek.

Ook bezocht ik na lange tijd de kringloop weer, waar ik dit zoutlampje vond. Als ik interieurspullen koop, probeer ik dit zo bewust mogelijk te doen. Ik houd er van om kringloopwinkels af te struinen. Hierover binnenkort meer. Soms vind je niets, maar vaker loop je weg met een mooie vondst voor weinig.

Afgelopen zaterdag logeerde deze knappe kop bij ons. Iets waar ik erg lang naar uitkeek. Ik zou dolgraag een hond willen, maar helaas laten mijn huidige woon- en werkomstandigheden dit (nog) niet toe. Daarom speel ik af en toe graag voor hondenoppas. Het was prachtig weer, we wonen vlakbij een bos, dus zijn we die dag twee keer naar het bos geweest.

Dit plantenkrukje verfde ik dit weekend van grijs naar bruin. Ook deze heb ik ooit in de kringloop gevonden. Toegegeven, het is het eerste dat ik ooit zelf verfde. Wel voor herhaling vatbaar, want ik ben er toch best trots op.

Vandaag is het wederom prachtig weer, dus ruilde ik de sportschool voor een rondje rennen in de zon. Ook kreeg ik deze mooie bloemen. Vind ik leuk.

Wat heb jij dit weekend gedaan?

Follow:

Leave a comment

Laat hier je reactie achter

Volgen