About me

Hoi! Ik ben Yvette, 25 jaar en woon inmiddels samen met mijn vriend in Breda. Ik ben een echte dromer met een liefde voor natuur, kleine geluksmomentjes en bewust leven.

Op mijn 21e vertrok ik voor een half jaar naar Nieuw-Zeeland. Het was mijn eerste verre reis. Hoewel ik hier uren over door kan praten, zal ik het op deze pagina kort houden. Er ging letterlijk een wereld voor mij open, cliché maar waar.

Wat wil ik eigenlijk?

Eenmaal terug merkte ik dat de dingen die ik deed niet meer pasten bij wat ik echt wilde, maar wat wilde ik dan eigenlijk?

Ongeveer een jaar geleden maakte ik de overstap van een onbezorgd studentenleven naar een ‘help-wat-ga-ik-nu-doen’-grote mensen leven. Ik heb een prima studie afgerond en een prima baan, maar het blijft knagen. Is dit het dan? Wat wil ik eigenlijk? Er is zoveel leuks te doen.

Jouw retraite, maar dan anders

Omdat ik waarschijnlijk niet de enige ben met dit gevoel en er inderdaad nog zoveel moois is, heb ik besloten niet meer verder te dromen maar verder te schrijven. Op deze blog vind je alles wat mij blij maakt. Hiermee hoop ik een plek te creëren waar jij herkenning, inspiratie en plezier uit haalt. Een plek om je even terug te trekken, een soort retraite. Maar dan anders.

Je kunt hier lezen over onderwerpen van natuur tot aan werk en van mooie bestemmingen tot aan duurzaamheid. Maar ook alles daartussenin en een beetje over mijzelf.

Bekijk hier mijn laatste posts:

I hope you like it!

Liefs, Yvette